08:50:36 - 13 تیر 1403

دانشکده پزشکی

(دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی)
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/02/12 - 09:42
  • - تعداد بازدیدکننده: 115
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی

گرامیداشت مقام معلم و استاد بمناسبت روز معلم و سالروز شهادت استاد مطهری

هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است. امام علی (ع)

دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت اندیشمند فرزانه، آیت‌الله مرتضی مطهری که به‌درستی روز معلم نامگذاری گردیده است.روز معلم یادآور ایثار، مجاهدت و تلاش بزرگانی است که پویایی اندیشه‌شان به تأسی از اسوه اخلاق و مکارم ایران اسلامی، استاد شهید مرتضی مطهری در جای جای این سرزمین طنین‌انداز شده است و نقش والای استادان و معلمان در توسعه و تعالی کشور و تربیت نخبگان به‌عنوان میراث گرانبهای انبیا و اولیای الهی در همه ادوار شایسته تکریم و سپاس است. بی‌تردید پیکره هر جامعه در صورتی پویا و ماندگار است که روح فرهنگ در آن جریانی خلاّق داشته باشد و جای بسی افتخار و سرافرازی است که ایرانیان ازسپیده ‌دم تاریخ تمدن، با فرهیختگی، پرچمدار فرهنگ و گسترش آن در پهنه گیتی بوده‌اند.در این روزها که کشور عزیزمان ایران با هجمه‌های سیاسی و فرهنگی مواجه است، رسالت استادان و معلمان بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است. تلاش برای ایجاد روحیه خودباوری، اهتمام به ارتقاء کیفیت آموزش و ایفای نقش معلمی، تلاش مضاعف در تعلیم و پرورش روحیه جهادی و دغدغه مندی نسبت به آینده کشور عزیرمان از جمله وظایف اصلی استادان و معلمان محسوب می گردد. اینجانب ضمن همدردی با مردم مظلوم فلسطین و همچنین حمایت از خیزش اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا، اقدام پلیس آمریکا در ضرب و شتم اساتید و دانشجویان را محکوم نموده و خواهان جنبش جهانی و بشردوستانه در دفاع از کوکان، زنان و مردم مظلوم غزه هستم. روز معلم فرصت مغتنمی است تا با ارج نهادن به مقام شامخ و جایگاه اندیشه این استاد شهید مرتضی مطهری، صمیمانه‌‌ترین مراتب سپاسگزاری و قدردانی خویش را محضر استادان و اعضای محترم هیأت علمی و همکارانم به عنوان بخشی ازجامعه علمی کشور که عهده‌دار امر آموزش و پژوهش در دانشکده پزشکی هستند، تقدیم کنم. امید است همه با هم بتوانیم دست در دست هم جایگاه دانشگاه را در رشد و پیشرفت کشور، ارتقاء بخشیده و موجبات سرافرازی و آبادانی بیشتر کشور عزیزمان را فراهم سازیم.

دکتر محمد مجیدی ۱۴۰۳/۰۲/۱۲

در سالروز شهادت معلم و استاد گرانقدر شهید مرتضی مطهری (ره) هیئت تکریم دانشکده پزشکی به نمایندگی از طرف ریاست محترم دانشکده از مقام اساتید بزرگوار دانشکده پزشکی تجلیل نمودند.

• گروه خبری : آخرین اخبار